browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stugor att hyra

Vi har tre stugor som går att hyra på vecko- och dygnsbasis. Våra stugor ligger var och en enskilt och lantligt, långt ifrån bilar men mitt i naturen! Stugorna är renoverade och moderniserade torp som tillhör Odenstad Säteri. Stugorna är fullt utrustade för det antal personer som det finns bäddar. Hundar är välkomna i samtliga stugor. Tillgång till bastu, kanot och roddbåt finns i den mån de är lediga. Mot extra kostnad kan ni hyra sängkläder och ev båtmotor.

Bytesdag: vanligen söndag, tillgänglig: ankomstdag  kl 14:00 t o m avresedag: kl 12:00

Löverud
Löverud är en liten idyll för sig! Torp med uthus är högt och enskilt belägen på en skogsäng, omgiven av stengärdesgård och fruktträd! Löverud är mycket populär bland våra sommargäster och jägarna under jaktsäsongen. Stugan har 3 rum + kök, (6 bäddar). Pris per vecka: 3000 kr.

Kasern
Kasern är ett utrustat torp med åretruntstandard. Stugan ligger i skogskanten, med utsikten över herrgården och Gillbergadalen, i direkt anslutning till ett otal promenadstråk! 3 rum + kök, 6 bäddar. Pris per vecka: 3000 kr.

Porten

Vackert belägen grindstuga/torp/hus, i skogskanten, med granskogen bakom sig och med åkermarken framför sig. Heter egentligen Blå porten då det troligen varit en port/grindar vid infarten till gårdens marker. Stor luftig trädgård med gräsmattor, fruktträd, blombuskar mm. Är den största av de tre husen, ca 80 kvm. 3 sovrum på andra våningen med totalt sex sängplatser. Första våningen består av stort kök, vardagsrum och ett sovrum.

Lägesbeskrivning: Odenstad säteri ligger 4 mil väster om Karlstad, 3 mil norr om Säffle, 17 mil öster om Oslo och 17 mil norr om Göteborg